Maak je muziekkeuze met God!

Ik luister niet naar de teksten..
Goede en slechte muziek?
Hoe kan ik muziek beoordelen?
Lees meer ..

Bus
Meer over jouw muziekkeuze
Sluiten

Over jouw muziekkeuze

Gratis in overleg!

Lespakket "De invloed van popmuziek"
Een pakket dat direct ingezet kan worden voor een lessenserie over muziek. Het begint met het inzicht dat muziek iets met je doet: het kan je vrolijk maken of gespannen. Het pakket is bedoeld jongeren/leerlingen te leren muziek te beoordelen met Bijbelse principes.


Popmuziek onder de loep
Het boekje Popmuziek onder de loep is een informatieboekje van Naar House (40 pagina's) dat u kort en bondig informeert over popmuziek en de gevaren ervan.


Artikel: Met de moderne muziek mee?
Hieronder volgt een vrij diepgaand artikel over popmuziek van de hand van drs. W.J.A. Pijnacker Hordijk, zie ook op de website www.stichting-promise.nl, op deze site wordt het artikel regelmatig bijgewerkt en zijn ook andere artikelen van zijn hem en anderen te lezen. Dit artikel kan worden gezien als een aanvulling (met de nodige details) op de overige informatie op deze site.


House, een jeugdcultuur belicht.
House in de negentiger jaren: Housemuziek, iedereen heeft ermee te maken. Op radio, TV, overal kom je het tegen. Dansende jongeren, XTC, uit je dak gaan, DJ's; Wat drijft hen en hoe zit het in elkaar? Wat vindt de maatschappij ervan en wat moet je ermee als christen? Een jeugdcultuur belicht.