Maak je muziekkeuze met God!

Ik luister niet naar de teksten..
Goede en slechte muziek?
Hoe kan ik muziek beoordelen?
Lees meer ..

Bus
Meer over jouw muziekkeuze
Sluiten

Over jouw muziekkeuze

Martijn: Kunnen jullie me helpen?

Beste Escape team,
Op 29 april ben ik met een paar vrienden naar de Megarave geweest in de Energiehal. Toen ik daar aan kwam, zag ik ook jullie bus staan. Ik heb toen gelijk een foldertje meegenomen en heb er verder niet meer over nagedacht, maar toen ik thuis kwam heb ik deze uitgebreid gelezen en ik hoop dat jullie me nu kunnen helpen. De sfeer op het feest was heel erg tof, maar ik denk dat dat alleen kwam omdat ik drugs op had. Ik heb 2 dagen na het feest niet geslapen, had geen gevoel meer in mijn benen.

Ik heb totaal geen conditie meer, het gaat steeds slechter op school.
En ik maak ruzie met mijn beste vrienden omdat ik vaak depressief ben. Ook ga ik, als ik tv zit te kijken spontaan zitten huilen van iets verdrietigs, emotioneels of engs op tv. Voor ik naar houseparty’s ging had ik hier nog geen last van, dagen na de feesten ben ik ziek (hoofdpijn, enz.).

Kunnen jullie me helpen ???!
Een vriendje van mij heeft precies hetzelfde, we hebben allebei besloten jullie te schrijven, omdat we niet meer weten wat we moeten doen. Als de groep erachter komt dat we jullie geschreven hebben lachen ze ons uit. Ik wil met deze hele zooi stoppen, maar op het moment zelf in de Energiehal voel je je zo tof, hieraan zijn we denk ik allebei verslaafd geraakt.

Ik wil stoppen met houseparty’s en al helemaal met drugs, maar ik kan geen nee zeggen. Kunnen jullie ons hierbij helpen ???! Please !!

Schrijf me en stuur me info over wat ik moet doen.
Bedankt !

Martijn