Maak je muziekkeuze met God!

Ik luister niet naar de teksten..
Goede en slechte muziek?
Hoe kan ik muziek beoordelen?
Lees meer ..

Bus
Meer over jouw muziekkeuze
Sluiten

Over jouw muziekkeuze

Sensation 2004: Black or White?

Bij vooral de opening van Sensation 2004, een groot dance-evenement in de Amsterdam Arena, klonken in het Engels de volgende teksten:

"Ik ben de heerser van deze natie en dit is de meest waardevolle gebeurtenis in het heelal. Want het is hier, alleen hier, waar echte dancemuziek is. Dancemuziek, zonder dit is er geen hoop in deze wereld"

"Sensation, Amsterdam Arena, Judas, tweede Psalm, eerste gebod: Eva's vreugde. Ik ben de eerste zondaar, ik at van de appel, de verboden vrucht en voor eeuwig zal ik zondigen. Ha ha ha. Dit zijn de kinderen van de nacht. Zij zijn mijn opstandige engelen. Samen leiden we jou door de vijf poorten van de zonde."

"Geloof jij hierin? Of geloof jij hierin? Of geloof jij hierin? (met tussendoor: muziek van drie religies). Vannacht verenigen we alle geloven. We maken een veilige plaats zodat we kunnen geloven wat we ook maar willen geloven."
"Brandende zielen, brandende zielen. God, duivel, hel, hemel. God, duivel, hel, hemel. Ik heb het over God, duivel, hel, hemel. Ik heb het over God, duivel, hel, hemel. Begrijp je het nu... eindelijk?"

108