Maak je muziekkeuze met God!

Ik luister niet naar de teksten..
Goede en slechte muziek?
Hoe kan ik muziek beoordelen?
Lees meer ..

Bus
Meer over jouw muziekkeuze
Sluiten

Over jouw muziekkeuze

Christina: Ik zag de meest enge, demonische hoofden voor me

Ik "zag" de meest enge, demonische hoofden, voor me en alles werd donker en koud.

Toen ik 16 jaar was ontmoette ik een jongen en werd verliefd. Vanaf het begin zag ik dat deze jongen een heel ander leven leidde dan ik en dat trok mij aan. Hij gebruikte joints, was alleen maar met muziek bezig (newage, gabber, happyhouse en hardrock). Ook kwam ik er al gauw achter dat hij paddo's, xtc en coke gebruikte.

Hij kon op veel momenten erg afwezig en depressief zijn en om dat ik zo verliefd was en 'erbij" wilde horen en dacht hem dan beter te begrijpen, begon ik met jointjes en uiteindelijk drank en xtc. Ook luisterde ik dezelfde muziek, die vooral als je niet nuchter was "compleet" binnen kwam. Alles ging verkeerd, ik verwijderde van mijn ouders, Spijbelde, blowde en dronk onder schooltijd en heb de HAVO dan ook niet afgemaakt.

Maar het ergste was: ik werd bang, durfde niet meer te slapen met het licht uit, had nachtmerries en voelde mij heel ver van God af, ondanks dat ik door mijn ouders wist dat God echt was en ik voor die tijd mijn leven leidde met die wetenschap.
Een droom die steeds terug kwam, was die van God die bovenaan stond, waar ik naar keek, maar ik viel steeds verder in de duisternis en kon het touw, wat omhoog leidde niet pakken. Ook "zag" ik terwijl ik in bed lag, de meest enge, demonische hoofden, voor me en werd alles donker en koud. Ik probeerde dan te bidden en te zingen van God's eer, maar dit ging heel moeilijk.

Ik werd bang, dat als Jezus terugkwam, ik niet mee mocht, durfde steeds minder te bidden en met God te bepraten. Mijn relatie met God werd er een van veraf. Ik wist dat Hij mijn redder was, maar ik was een zondaar die niet wist hoe van zonde vrij te komen, Ik wist simpelweg niet wat te belijden, zo diep zat ik in de zonde dat ik dat niet zag. Mijn gebed was er een van een drenkeling die telkens kopje onder gaat.......

De relatie met deze jongen ging uit en daardoor werd het me makkelijk gemaakt. Hij en zijn leven en zijn vrienden, muziek etc. lagen buiten mijn leefwereld. Ik kreeg opnieuw verkering, ging naar school en ging trouwen, zelfs in de kerk..
Maar de nachtmerries bleven, de angst 's avonds in het donker ook, evenals de enge koppen en het gevoel te verdrinken.

Ik wist dat er iets in me zat wat niet goed was, dat voelde ik als ik in mijn angst tot God uitriep. Maar werd hier dan zo bang van, dat ik het wegduwde. Overdag, als ik mijn werk etc had dacht ik er niet aan, maar wanneer ik alleen was....
Ook voelde ik dat mijn relatie met God stil stond, ik bleef maar drenkeling, als het ware.

Tot ik in contact kwam met een medechristen die praatte over bevrijdingspastoraat. En ik wist met heel mijn hart "hier moet ik zijn"! Hem heb ik mijn hele verhaal verteld en wat er toen gebeurde heeft mijn leven veranderd !!!!!! Jezus Christus heeft mij bevrijd !!!!!!!!!!! Al mijn rommel kwam naar buiten, en ik voelde vrede zo diep, die kan je met niets in de wereld krijgen.

Inneens besefte ik mij dat ik niet rein geleefd had, dat ondanks ik een kind van God was, niet meer wist wat zonde was en dat had moeten belijden aan Jezus en had moeten vragen of hij mij onderscheid gaf tussen een leven bij Jezus en zonde. Ik heb bijna al mijn cd's weggegooid, video's boeken en . De bezem ging er letterlijk door. Ik verbaas me er nog over dat ik zo blind was.... Sindsdien groei ik iedere dag meer naar Hem, Het leven met God is heerlijk. Ik mag dicht bij hem zijn. De woorden, "wie in mij blijft, draagt veel vrucht, begrijp ik nu".

Je kan geen twee heren dienen, want dan houdt de zonde je in zijn greep en verblindt je zo dat je de immer trouwe Vader niet meer zien kan.

Ik dank God voor eeuwig voor zijn trouw aan mij, genade die ik niet verdiende en toch kreeg!!!

Ik wens jullie God's diepe vrede, groeten Christina