Maak je muziekkeuze met God!

Ik luister niet naar de teksten..
Goede en slechte muziek?
Hoe kan ik muziek beoordelen?
Lees meer ..

Bus
Meer over jouw muziekkeuze
Sluiten

Over jouw muziekkeuze

Andere voorbeelden

Naast deze voorbeelden van uitspraken en songteksten van enkele artiesten uit de popmuziek willen we nog een tweetal typerende voorbeelden noemen uit de wereld van de popmuziek:

  • Tijdens de uitreiking van de MTV-awards 2004 kust Madonna de jonge vrouwelijke artiesten Britney Spears en Christina Aguilera openlijk op de mond. Deze openlijke promotie van lesbische seksualiteit werd als schokkend ervaren door de meeste kijkers. Toch blijkt dit een trend te hebben gezet. Muziek is blijkbaar een goed middel om de boodschap over te brengen.
  • Een ander voorbeeld zagen we tijdens de Super Bowl 2004 Dit is Amerika’s grootste sportwedstrijd, met 90 miljoen (jonge) tv-kijkers. Tijdens het pauzeprogramma traden de artiesten Janet Jackson en Justin Timberlake gezamenlijk op. Aan het eind van het optreden trok Timberlake een gedeelte van het kostuum van Jackson uit, waardoor haar rechterborst ontbloot werd. Later zouden ze hun excuses nog maken, maar is dit niet een van de vele voorbeelden van wat de platenmanager van de Rolling Stones, Richard Oldham, al eens zei: “Rockmuziek is seks en je moet hen (de tieners) ermee in het gezicht slaan.”?!