Maak je muziekkeuze met God!

Ik luister niet naar de teksten..
Goede en slechte muziek?
Hoe kan ik muziek beoordelen?
Lees meer ..

Bus
Meer over jouw muziekkeuze
Sluiten

Over jouw muziekkeuze

Paola: Door Jezus Christus is er een weg uit de duisternis!

Hoi, mijn naam is Paola,

Toen ik 17 jaar was kwam ik via mijn oude vriendin in aanraking met house en raakte daarbij onder de indruk van haar manier van dansen. Het trok me aan als een magneet, zodat ook ik me in die discotheek liet meeslepen door het ritme. Later kwam ik erachter dat ik in een trance kon raken als ik me helemaal voor de muziek openstelde.

Het gaf mij een kick!
Ik ging steeds meer van house houden. Op de dansvloer zag ik andere jongelui die hetzelfde voelden, hun ogen en bewegingen zeiden me genoeg. Voor mij was ambient en mellow de housemuziek. Nadat ik een keer een week lang had gehoust, raakte ik geestelijk en lichamelijk verzwakt: demonische manifestaties begonnen zich in mijn denkwereld te openbaren, in dromen en waken hoorde ik stemmen en kreeg ik verschijningen, en dat terwijl ik nooit drugs gebruikte! Ik begon bang te worden voor de dood, werd depressief en kreeg ook zelfmoordneigingen. Het maakte me gek!

Veel begreep ik er niet van, maar één ding wist ik zeker: ik had een deur geopend naar de verkeerde geestelijke wereld en werd van daaruit met afschuwelijke gedachten beïnvloed.

Door Jezus Christus is er een weg uit de duisternis!
Omdat mijn moeder een gelovige vrouw was, groeide ik op in een christelijke omgeving. Ik wist aardig wat van de Bijbel, maar ervaarde niets van God. Eigenlijk geloofde ik alleen maar dat er 'iets hogers' bestond. Toch schreeuwde ik het op een nacht uit tot God! Ik smeekte Hem om vergeving en om rust en zekerheid in mijn leven. Ik vroeg Hem: "God als U bestaat, wilt U mij dan laten zien wie U bent?"

Intussen ging ik gewoon door met housen. Op een dag kwam ik een christen tegen, die mij voor een kerkdienst uitnodigde. Tijdens die dienst raakte God mijn hart aan en maakte ik de keuze om Hem voor de rest van mijn leven te gaan dienen. Ik vroeg Hem om vergeving van al mijn fouten en op dat moment ervaarde ik ook deze vergeving. Toen pas zijn mijn ogen opengegaan en zag ik Wie God werkelijk was. Ook begreep ik, dat alleen Jezus mij echt kon vrijmaken.

Wie had ooit gedacht, dat die muziek zo'n gevaarlijke invloed kon hebben op mensenlevens. Vroeger zag ik er niets kwaads in, maar nu weet ik wel beter! Ik wil je dan ook waarschuwen: onderschat geen enkele housemuziek! Het heeft verborgen, duister invloeden op de denkwereld van mensen. Maar neem vooral van mij aan, dat God zo machtig is, dat hij iedereen van angsten en nachtmerries kan bevrijden. Door Jezus Christus is er een weg uit de duisternis! Open je hart voor Hem, in plaats van voor house.

Geef Hem een kans en je zult bevrijding gaan ervaren.
Wat heb je te verliezen? Gewoon doen!!