Bij Jezus kom je Thuis!

Bus

Als chauffeur van onze bussen (rijbewijs C)

Als u in de buurt van Zevenhuizen (ZH), Nijkerk (GLD) Giessen (NB) of Dokkum (FL) woont en zich als chauffeur wilt in zetten is uw reactie in alle gevallen van harte welkom, ook als deze niet direct aansluit op een van onderstaande vacatures.

Regio Dokkum
Stichting Naar House is sinds najaar 2012 in de opstart van evangelisatieacties in de regio Steenwijk, Zwolle, Lelystad. Met een enthousiast team zijn er wekelijks evangelisatieacties afwisselend in de genoemde plaatsen en Meppel, Urk Emmeloord, Sint Jansklooster en Emmeloord.
Hierbij gebruiken we een omgebouwde stadsbus als evangelisatie bus. Deze bus kan gereden worden met een vrachtwagen rijbewijs.
Wij zijn op zoek naar christenen met een rijbewijs C die eens per 4 of eens per 8 weken een dag daarvoor zouden willen vrijzetten. De acties beginnen 's ochtends bij de standplaats in Luttelgeest. We vertrekken daar om 9:00 uur en zijn rond 16:30 uur terug.

Regio Giessen (NB)
Op woensdag is er overdag evangelisatieacties in grote steden in de regio: Breda, Dordrecht, Rotterdam, Utrecht, bergen op Zoom en Rozendaal.
Wij zijn op zoek naar chauffeurs die als vrijwilliger eens per 4 een dag met de bus mee willen naar bovenstaande regio's.
De tijden zijn van 9:00 uur en zijn rond 17:00 uur terug.

Reageren
Bent u of kent u iemand die dit aanspreekt of een keer vrijblijvend mee zou willen gaan? Neemt u even contact op via het contactformulier.