Bij Jezus kom je Thuis!

Bus

Als chauffeur van onze bussen (rijbewijs C)

Als u in de buurt van Waddinxveen (ZH), Lunteren (GLD) Giessen (NB) of Buitenpost (FL) woont en zich als chauffeur wilt in zetten is uw reactie in alle gevallen van harte welkom, ook als deze niet direct aansluit op een van onderstaande vacatures.

Regio Buitenpost (Friesland)
Stichting Naar House is sinds najaar 2012 in de opstart van evangelisatieacties in de regio Leeuwarden, Groningen, Steenwijk, Zwolle, Lelystad. Met een enthousiast team zijn er wekelijks evangelisatieacties
.
Hierbij gebruiken we een omgebouwde stadsbus als evangelisatie bus. Deze bus kan gereden worden met een vrachtwagen rijbewijs.
Wij zijn op zoek naar christenen met een rijbewijs C die eens per 4 of eens per 8 weken een dag daarvoor zouden willen vrijzetten. De acties beginnen 's ochtends bij de standplaats in Luttelgeest. We vertrekken daar om 9:00 uur en zijn rond 16:30 uur terug.

Regio Giessen (Noord Brabant)
Op woensdag is er overdag evangelisatieacties in grote steden in de regio: Breda, Dordrecht, Rotterdam, Utrecht, bergen op Zoom en Rozendaal.
Wij zijn op zoek naar chauffeurs die als vrijwilliger eens per 4 een dag met de bus mee willen naar bovenstaande regio's.
De tijden zijn van 9:00 uur en zijn rond 17:00 uur terug.
Daarnaast wordt deze bus ook veel 's nachts ingezet voor evangelisatie acties bij evenementen. Dan wordt de bus door de buschauffeur naar de actie plek gebracht en zorgt de chauffeur zelf voor vervoer naar huis. De volgende morgen haalt een andere ingeplande chauffeur de bus weer op en brengt hem terug naar de standplaats. Deze acties vinden voornamelijk in het weekend plaats.

Regio Lunteren (Gelderland)
Amersfoort, Apeldoorn, Elburg zijn voorbeelden van plaatsen waar we evangelisatie acties hebben. Woon je in deze buurt en wil je helpen met deze acties of bouwen aan nieuwe standplaatsen en of acties dan horen wij dat graag.

Regio Waddinxveen (Zuid Holland)
Naast dagacties in Goude, Zoetermeer, Rotterdam wordt deze bus net als de bus Giessen in het weekend vaak ingezet voor evangelisatie bij evenementen.

Reageren
Bent u of kent u iemand die dit aanspreekt of een keer vrijblijvend mee zou willen gaan? Neemt u even contact op via het contactformulier.