Bij Jezus kom je Thuis!

Bus

Werk mee

Wil jij meehelpen om de Goede Boodschap bekend te maken in Nederland? Wil jij je gaven en talenten in zetten voor Gods Koninkrijk? Neem dan contact met ons op!

Werken bij Naar House is mogelijk in fulltime of parttime dienstverband, vanuit huis of op ons kantoor in Nieuwerkerk aan den IJssel. Voor de openstaande vacatures geldt dat ze met elkaar te combineren zijn afhankelijk van jouw/uw roeping, gaven, talenten en wensen.

Dienstverband
Veel van onze medewerkers hebben een voltijds of deeltijd betaalde baan naast hun werk bij Naar House en zijn dus vrijwilligers. Medewerkers die geen of onvoldoende inkomen hebben naast hun werk bij Naar House worden financieel ondersteund door een eigen achterban en/of kerk(-en).

DSC_0046

Algemene functie-eisen
Als één of meerdere vacatures je aanspreken vragen we je biddend te overwegen of je geschikt bent. Vragen die daarbij belangrijk zijn om jezelf te stellen zijn o.a.:

  • Besef je vanuit jouw persoonlijke relatie met God dat God wil dat je dit werk gaat doen?
  • Is jouw leven met God op orde (een heilige levenswandel waarin God en Zijn wil centraal staan)?
  • Is de vrucht van de Heilige Geest zichtbaar in jouw leven (liefde, geduld, zachtmoedigheid, zelfbeheersing, vrede, vriendelijkheid, goedheid, blijdschap en trouw)?
  • Ben je bewogen met de verlorenheid van de mensen wanneer ze Jezus niet aannemen?

Mocht je twijfelen, of zou je een persoonlijk gesprek willen om hierover verder te praten, neem contact met ons op.

Sollicitaties kunnen gestuurd worden naar:
info@naarhouse.nl

Of per post:
Stichting Naar House
De Vijf Boeken 12A
2911 BL Nieuwerkerk aan den IJssel

Werk mee
Heb je een levende relatie met de Here Jezus en wil je ons graag helpen bij dit mooie werk? Uiteraard zijn niet alleen evangelisten welkom, maar (juist) ook mensen met andere gaven. Graag komen we met jou in contact.