Bij Jezus kom je Thuis!

Bus

16-8-2021 Contactblad Augustus 2021

In een jaar waarin het ons niet makkelijk werd gemaakt om het evangelie te brengen, hebben we toch een nieuw contactblad voor u, met mooie verhalen en berichten van de afgelopen tijd. Klik hier om ons contactblad te lezen.

Wilt u op de hoogte blijven van ons evangelisatiewerk en het contactblad 2x per jaar in uw mailbox (of per post) willen ontvangen? Meldt u zich dan aan via info@naarhouse.nl

14-3-2020 Bemoediging rondom Corona

Beste lezer,

Graag willen wij iets met u delen over Corona en de huidige tijd. De wereld is in rep en roer rondom het Corona virus en de bijbehorende maatregelen. Begrijpelijk omdat dit maatschappelijk een grote impact heeft op onze manier van leven en omgaan met elkaar. De maatregelen gaan heel ver want eigenlijk wordt er impliciet opgeroepen om menselijk contact te vermijden. Dat zorgt voor sommigen voor eenzaamheid en dat kan een beklemmend gevoel geven. Ook bij Naar House hebben we maatregelen genomen om te gehoorzamen aan die richtlijnen door een aantal geplande evangelisatie acties niet door te laten gaan.

Alhoewel menselijk contact belangrijk is voor een mens, merken wij ook op dat gelovigen (ook als we elkaar niet ontmoeten) een onderlinge band delen. Die band delen we in de liefde van God, onze Vader. Hij zond zijn Zoon Jezus Christus in de wereld en door zijn dood aan het kruis is er verzoening mogelijk tussen God en ons. Vergeet nooit, het gaat niet om het bij elkaar komen van mensen, maar het gaat om God in het midden van ons leven.

Kent u God nog niet of wilt u weten hoe hij u ziet? Lees deze brief speciaal voor jou, hoe God jou wèl ziet staan, ook als je je nu even alleen voelt: https://www.naarhouse.nl/wie-is-jezus/een-brief-speciaal-voor-jou!/

P.S. Als u vragen heeft hierover laat het ons gerust weten via info@naarhouse.nl

3-2-2020 Van harte uitgenodigd voor de evangelisatieweek 2020!


Datum: 24 juli t/m 31 juli
Waar: Texel
Kosten: Geen
(Alleen vervoer is voor eigen rekening, verblijf en maaltijden wordt voor gezorgd)

Wat gaan we doen?
We hebben een programma samengesteld waarin we evangelisatie in het middelpunt zetten. Elke dag gaat er een team de straat op om in het centrum of bij het uitgaansgebied te evangeliseren. Naast het evangelisatiewerk is er veel ruimte voor ontspanning en samen zijn. Texel is een prachtig eiland wat meer dan de moeite waard is om te bekijken.

IMG-20180808-WA0007

Accommodatie.
De accommodatie ligt dichtbij De Koog. Er zijn tien slaapkamers, twee voor twee personen, drie voor vier personen en vier voor zes personen. Er zijn 3 badkamers en 2 aparte toiletten. Er is dus ruimte voor zo’n 40 personen. Wacht dus niet te lang met aanmelden.

Verder is er een volledig ingerichte keuken met vaatwasser, oven en vloerverwarming. Ook is er een uitstekende sanitaire voorzieningen, een mooie eetzaal en een gezellige, ruime zithoek met tv, dvd-speler en stereo-installatie. Gratis Wi-Fi is beschikbaar. Rond de hoeve zijn er grasvelden om te sporten en te zonnebaden en er is een gezellige barbecue.

Hoe kan ik me aanmelden?
Stuur een mail naar wilco@naarhouse.nl

4-11-2019 Het nieuwe online contactblad december 2019 staat klaar

Wij wensen u heel veel leesplezier!: Contactblad nr. 57 december 2019

Contactblad online

28-1-2019 Een mooi beeld van een evangelisatieactie! (artikel RD)

Een mooi beeld van een evangelisatieactie in Amsterdam, geschreven door het Reformatorisch Dagblad.

Veel leesplezier!

https://www.rd.nl/kerk-religie/evangeliseren-met-een-omgebouwde-lijnbus-1.1539484