Bij Jezus kom je Thuis!

Stichting Naar House is een landelijke interkerkelijke evangelisatiestichting die werkzaam is bij house-evenementen, in uitgaansgebieden en winkelcentra om het evangelie van de redding door Jezus Christus te verkondigen.
Ook wil Naar House met mensen in gesprek over de gevaren van (house)muziek en de (house)muziekscene.

Bus

25-3-2019 Meld je aan voor Texel 2019

texel

Wanneer?
Vrijdag 26 juli tot vrijdag 2 augustus 2019 (week 31).

Texel
De Nederlandse badplaats Texel is een populaire bestemming voor feestvakanties onder duizenden Nederlandse jongeren. We hebben op het eiland contacten met kerken en voorgangers.

Kosten
Als evangelist word deze reis volledig bekostigd door de achterban van Stichting Naar House. Alleen de reiskosten (overtocht etc.) zijn voor eigen rekening.

Samen met BeachMission
Sinds de zomer van 2018 werkt Stichting Naar House samen met Beach Mission. Beach Mission is een interkerkelijke zendingsorganisatie en organiseert evangelisatiereizen naar Europese badplaatsen waar veel jongeren op strandvakantie gaan. Zij gaan het gesprek aan over hun geloof in- en hun relatie met Jezus Christus.

Vervoer
Je komt op eigen gelegenheid naar Texel (inclusief overtocht) of je zoekt (een) andere deelnemer(s) om mee samen te reizen.

IMG-20180808-WA0007

Accomodatie.
De accommodatie ligt dichtbij De Koog. Er zijn tien slaapkamers, twee voor twee personen, drie voor vier personen en vier voor zes personen. Er zijn 3 badkamers en 2 aparte toiletten.

Verder is er een volledig ingerichte keuken met vaatwasser, oven en vloerverwarming. Ook is er een uitstekende sanitaire voorzieningen, een mooie eetzaal en een gezellige, ruime zithoek met tv, dvd-speler en stereo-installatie. Gratis Wi-Fi is beschikbaar. Rond de hoeve zijn er grasvelden om te sporten en te zonnebaden en er is een gezellige barbecue.


Ga je ook mee? Meld je aan via wilco@naarhouse.nl

1600x900-1256_nieuw_vredestein.0n8a9647-1

28-1-2019 Een mooi beeld van een evangelisatieactie! (artikel RD)

Een mooi beeld van een evangelisatieactie in Amsterdam, geschreven door het Reformatorisch Dagblad.

Veel leesplezier!

https://www.rd.nl/kerk-religie/evangeliseren-met-een-omgebouwde-lijnbus-1.1539484

4-12-2018 Mooi bussen nieuws

1 oktober 2018 mochten we een nieuwe bus kopen in het groen.
1 december 2018 kregen we hem terug na een ware metamorfose als een rode Naar House bus. Iedereen hartelijk dank voor zijn en haar inzet om dit zo snel te realiseren.
1 december 2018 is ook de dag waarop we afscheid namen van onze oudste bus uit 1984.

23-7-2018 Campagne Texel 2018

Texel

Zoals je misschien al weet gaan wij van 3 tot en met 10 augustus een week lang evangeliseren op Texel! Hier gaan wij samen met een groep andere evangelisten de jongeren over Jezus vertellen in het uitgaansleven van Texel. Dit jaar is dit een samenwerking tussen Stichting Naar House en Beach Mission.

Bij zo’n evangelisatieweek is gebed ontzettend belangrijk. Naast ons eigen gebed willen wij jou vragen om voor de actie en de mensen daar te bidden. Hier wordt een gebedsbrief voor gemaakt. Wil je deze ontvangen? Stuur dan een mailtje naar wilco@naarhouse.nl.

Natuurlijk zijn er met zo’n evangelisatieweek aardig wat kosten gemoeid. Wil je de campagne steunen met een donatie? Dan kan dit op de rekening, gegevens: Stichting Naar House IBAN: NL50 INGB 0007232895 o.v.v.: Evangelisatiecampagne Texel.

Wij hopen dat je ons met gebed en/of een gift wilt steunen met dit werk in de evangelisatieweek op Texel.