Bij Jezus kom je Thuis!

Bus

Als fondsenwerver

Ben jij een geschikte kandidaat, reageer dan op deze vacature!
Naar House is op zoek naar een geschikte kandidaat die zich wil in zetten op het gebied van fondsenwerving. De inkomsten van de stichting bestaan geheel uit giften. De uitgaven van de stichting bestaan uit ondersteunend materiaal (zoals flyers, bijbels, evangelisatiekaartjes en lolly’s met tekst uit de Bijbel), de 4 evangelisatiebussen (onderhoud, benzine, verzekering wegenbelasting etc.) en kantoorkosten.

Voor de voortgang van het werk zijn (structurele) financiële middelen nodig. Het is o.a. de taak van de fondsenwerver die in de realisatie van deze actie een uitdaging ziet en samen met God dit tot uitvoering wil brengen.
Wij zoeken iemand die het leuk vind om contacten te leggen en voor Naar House zowel bedrijven, gemeenten, als wel particulieren wil benaderen en hierdoor mee te werken aan het voorzetten van het verspreiden van het evangelie.

Wil jij meewerken in het Koninkrijk van God en ben jij creatief, flexibel en vind het leuk om te netwerken hou je van een uitdaging en heb je per week wat uren beschikbaar? Kun je zowel in een team, als wel zelfstandig werken om samen met God dit op te pakken en spreekt deze vacature je aan, stuur dan je CV per mail of per post. Wij zien uit naar je reactie.