Bij Jezus kom je Thuis!

Bus

Cursus 'Creatief evangelisatie'

Naar House is bij uitstek natuurlijk praktisch actief in evangelisatie op verschillende momenten en verschillende plaatsen. Maar de praktische ervaringen willen we ook graag delen met anderen. Aan de hand van het materiaal van Bouwsteen 8 van ‘Bouwstenen voor je leven’: ‘Getuigen van je geloof (2)’ geven wij invulling aan een stukje discipel schap in evangelisatie.

Voor wie is deze cursus geschikt:

1) Voor iedereen die het evangelie op leuke creatieve manieren die bij hem of haar past wil doorgeven. Denk ook aan uw relaties in uw omgeving, met zondagsschoolwerk, kinderwerk, tentdagen, clubs, op school etc.

2) Voor uw gemeente als er een aantal mensen samen een paar avonden aan de hand van de cursus willen nadenken over evangelisatie, hoe u dat nu aanpakt in de praktijk en wat het beste bij u past.

3) Voor de ervaren praktiserende evangelist die samen met andere enthousiaste evangelisten meer verdieping en verbreding willen krijgen in hun evangelisatie werk

De kosten van de Bouwsteen zijn per boekje € 15,-, de cursus zelf wordt gratis gegeven. Tijdens de cursus maken we gebruik van diverse materialen, die indien u deze ook wilt kopen voor thuis of elders tegen kostprijs worden aangeboden.

20181208_111917