Bij Jezus kom je Thuis!

Bus

Bid voor ons

Gebedsbijeenkomst.
Elke laatste woensdagavond in de maand is er een gebedsbijeenkomst in Nieuwerkerk. We danken voor alles wat God gedaan heeft en we bidden voor Nederland, het algemene werk van Naar House en specifieke gebedspunten. Ook loven en prijzen we God door middel van liederen. Wees welkom, en bid met ons mee!

Gebedsbrief
Maandelijks brengt stichting Naar House een gebedsbrief uit. Hebt u een bewogen hart voor de mensen die Jezus nog niet kennen? Schroom dan niet de maandelijkse gebedsbrief aan te vragen. We geloven dat gebed levens veranderd. En er zijn zoveel mensen waarvoor gebeden moet worden. Ook al geloven ze soms niet dat er een God is die iets aan hun situatie kan veranderen. Wij geloven dat God dan aan het werk gaat! Maar één Woord is er nodig, om het leven van die persoon volledig om te draaien. Bid u mee?

De dagelijkse gebedspunten worden ook via Facebook gedeeld.

Gebed voor de evangelisten en acties uit uw regio.
U kunt zich ook aanmelden om de gebedspunten van de acties uit uw regio te ontvangen. Deze worden verstuurd na elke actie, en worden per mail verstuurd. Tevens kunt u ook voor de evangelisten die in uw regio de straat op gaan bidden. Ze krijgen te maken met een geestelijke strijd. Vaak begint dit al ruim voor een evangelisatieactie, en het weerhoud hen soms (bijna) om op pad te gaan. Hoewel er tijdens de acties niet veel onveilige momenten zijn geweest, is het toch belangrijk te blijven bidden om bescherming.

Voorbidder
U kunt deelnemen aan ons evangelisatiewerk als bidder tijdens de acties. In de gebedsruimte van de evangelisatie-bus krijgt u actuele gebedspunten door van de evangelisten.