Bij Jezus kom je Thuis!

Bus

Cadeau

Wie jarig is trakteert!

Wij bestaan 25 jaar! En natuurlijk pak je dan uit met een feestje. Daarom willen we iedereen die vriend is of vriend wordt van Naar House een prachtig boek cadeau doen met allerlei mooie verhalen over ons werk de afgelopen 25 jaar.

image1-17

Als bestuur zijn we God dankbaar voor al die jaren, waarin door Zijn trouw het evangelisatiewerk wordt gedaan en uitgebouwd. Bij house-evenementen, in uitgaansgebieden en winkelcentra, maar ook tijdens campagnes in Renesse en op Texel. Velen konden daardoor worden bereikt met het reddende evangelie van Jezus Christus. Dankbaar zijn we ook voor al die ouderen en jongeren, die tijdens het gesprek of gebed of daarna tot geloof in Jezus Christus zijn gekomen en thuis kwamen.

U/jij bent betrokken bij het werk van Naar House. Als bidder, evangelist, gever of anderszins. Elk zoals God dat in uw/jouw hart heeft gegeven. Een betrokkenheid, die wij bijzonder op prijs stellen. Want we verwachten het van God maar God werkt door mensen, door uw/jouw betrokkenheid, op welke wijze dan ook. Zonder dat had al dit werk niet kunnen worden gedaan. Daarom kijken wij met grote dankbaarheid terug op die 25 jaren van gezegende evangelisatiearbeid.

In het kader van het jubileum heeft onze evangelist Jan van de Beek, die al jaren betrokken is in en bij het werk van Naar House, een boek geschreven. De titel van deze jubileumuitgave luidt: ‘Zaaien op straat’ – 25 jaar evangelisatie door Naar House. Het boek, geïllustreerd met tal van foto’s, is een schitterende uitgave met een unieke weergave van het werk in de afgelopen 25 jaar.

Graag willen wij u als betrokkene bij Naar House dit jubileumboek als cadeau aanbieden. Vul daarvoor onderstaande formulier in. Het staat u vrij om bij het gift bedrag 0 EUR in te vullen en het kado in ontvangst te nemen, uiteraard zijn aan de totstandkoming van dit boek en de verzending daarvan kosten verbonden. Wij stellen u en jou graag in de gelegenheid om als u dat wenst daarin als jubileumgift via de website of anderszins bij te dragen. Wij wensen u nu reeds veel leesplezier en hopen dat uw betrokkenheid bij naar House wordt gecontinueerd.

Hartelijke groet en Gods zegen,

Het bestuur

Cees, Frits, Niels en Wilco

P.S. Het boek wordt officieel op Opwekking 2019 geïntroduceerd. Pas na Pinksteren 2019 zullen de boeken verzonden worden.

Hierbij machtig ik Stichting Naar House tot wederopzegging