Wie is Jezus?

Is Hij de Zoon van God? Wat is de hemel? Wat heeft God voor mij in petto? Wat als ik niet geloof? Wat zegt God over ...? Vind antwoord op jouw vragen!
Lees meer ..

headerwieisjezus

Links

www.alpha-cursus.nl
Een Alpha-cursus is een kenningsmakingscursus over het christelijk geloof. Het biedt je de gelegenheid om op vrijblijvende wijze te zoeken naar antwoorden op je vragen over wie Jezus is en waarom Hij naar deze wereld gekomen is.

www.real-life.nl
Real Life is een christelijke website die de realiteit van Gods liefde laat zien. Je kunt hier uitgebreid informatie vinden over, God, Jezus, de Heilige Geest, evolutie, wetenschap, liefde, magie en nog veel meer.

www.waaromjezus.nl
Heb je vragen over de zin en het doel van het leven, of twijfel je aan het bestaan van God? Op deze site kun je een basiscursus volgen over het christelijk geloof en kun je al je vragen stellen.

www.waaromjezusvoorjou.nl 'WaaromJezus? voor jou' is een online cursus voor 12-17 jarigen over het christelijk geloof. Meld je nu aan voor de 4 weekse cursus die elke vrijdag start. Je krijgt dan een persoonlijke e-coach aan wie jij je vragen kwijt kunt! Ga zelf op zoek!

www.ikzoekGod.nl
God van ons houdt en dat Hij dat vooral liet zien doordat Hij zijn Zoon Jezus Christus naar deze wereld stuurde om ons te bevrijden van een uitzichtloos bestaan. Deze site is ontwikkeld om deze boodschap dat op een begrijpelijke en toegankelijke manier door te geven aan iedereen die op zoek is.

www.keerpunt.net
Als jij je leven met God gaat leven, zal er heel wat veranderen. Deze site biedt de verhalen van mensen die getuigen van de vrijheid die ze hierdoor hebben ervaren.

www.jeugdkerken.nl
Na het lezen van onze site, wil je wellicht wel een bijeenkomst mee maken, waarin je het mooie van een leven met de God van de Bijbel en een relatie met Jezus te horen krijgt en waar je andere jongeren ontmoet die iets, of heel veel met God hebben. Bezoek daarom eens een jeugdkerk. Jeugdkerken zijn voor jongeren en je vindt ze in heel Nederland via deze site.

www.online-evangelist.nl
Op deze site kun je verschillende basics vinden over het christelijk geloof. Een bemoedigende site voor als je al christen bent en het biedt een goede basis als je God zoekt.