Het boekje Popmuziek onder de loep is een informatieboekje van Naar House (40 pagina's) dat u kort en bondig informeert over popmuziek en de gevaren ervan.

We kijken met u naar het ontstaan en het verloop van de popmuziek door de jaren heen en de huidige popmuziek-scene. Ook gaan we in op de invloed van de satanist Aleister Crowley met zijn wet “Doe wat je wilt”. Hierna komt aan de orde hoe er via muziek een geestelijke binding kan worden gelegd en wat de Bijbel onder meer te zeggen heeft over de geestelijke wereld en over muziek. Verder gaan we in op de house- en dancemuziek in Nederland en de boodschap in de huidige popmuziek. Het laatste hoofdstuk gaat over de geestelijke strijd die er gaande is en de keuze die wij als mensen daarbij hebben. De bijlagen bevatten verder vooral informatie over muziek in de Bijbel en veelgestelde vragen over muziek.

Wij verwachten u met dit boekje in alle eenvoud goede informatie te verstrekken over de gevaren van de geestelijke wereld achter de popmuziek.