Bij Jezus kom je Thuis!

Bus

Vriend worden

Wie jarig is trakteert!

Wij bestaan 25 jaar! En natuurlijk pak je dan uit met een feestje. Daarom willen we iedereen die vriend is of vriend wordt van Naar House een prachtig boek cadeau doen met allerlei mooie verhalen over ons werk de afgelopen 25 jaar.

Vriend

Als bestuur zijn we God dankbaar voor al die jaren, waarin door Zijn trouw het evangelisatiewerk wordt gedaan en uitgebouwd. Bij house-evenementen, in uitgaansgebieden en winkelcentra, maar ook tijdens campagnes in Renesse en op Texel. Velen konden daardoor worden bereikt met het reddende evangelie van Jezus Christus. Dankbaar zijn we ook voor al die ouderen en jongeren, die tijdens het gesprek of gebed of daarna tot geloof in Jezus Christus zijn gekomen en thuis kwamen.

In het kader van het jubileum heeft onze evangelist Jan van de Beek, die al jaren betrokken is in en bij het werk van Naar House, een boek geschreven. De titel van deze jubileumuitgave luidt: ‘Zaaien op straat’ – 25 jaar evangelisatie door Naar House. Het boek, geïllustreerd met tal van foto’s, is een schitterende uitgave met een unieke weergave van het werk in de afgelopen 25 jaar.

Vrienden krijgen het boek cadeau. Nog geen vriend? U kunt dat worden vanaf minimaal € 1,- per maand. Dat kan via onze webshop https://www.naarhouse.nl/webwinkel/

Hartelijke groet en Gods zegen,

Het bestuur

Cees, Frits, Niels en Wilco

P.S. Het boek wordt officieel op Opwekking 2019 geïntroduceerd. Pas na Pinksteren 2019 zullen de boeken verzonden worden.