Bij Jezus kom je Thuis!

Lees hier meer over Stichting Naar House, het geloof in Jezus en over je muziekkeuze.

Bus

Evangelist(e)

Evangelist(e) (1 tot 6 dagen per week)
Naar House verzorgt een groot aantal evangelisatie-acties door het hele land. Niet alleen bij evenementen, party's en feesten vertellen de meer dan 350 vrijwilligers, mensen over God, maar ook in verschillende winkelcentra in grotere steden. Naar House geeft ook preventief voorlichting over muziek en bij nazorg verwijzen we je naar een nabij gelegen kerk.

Door de week en op zaterdagen evangeliseer je in winkelcentra, bij stations en onder hangjongeren in verschillende plaatsen. In de nachten van zaterdag op zondag is het mogelijk te evangeliseren bij (houseparty’s) tegenwoordig muziek evenementen.
Naar House gebruikt voor het straatevangelisatiewerk een omgebouwde rode stadsbus. Daar vanuit ga je de straat op en kun je mensen aanspreken. Hierin is ruimte voor jouw creatieve benadering.

1. Evangelisatiewerk bij house-evenementen
Met een vast team van vrijwilligers uit jouw/uw (in het vervolg je en jouw) regio ga je maandelijks ca. 4 uur bij een houseparty evangeliseren. Je maakt gebruikt van een verlichte en verwarmde evangelisatie bus met prikkelende en uitnodigende teksten uit de Bijbel.

2. Evangelisatiewerk in winkelcentra
Met een vast team ga je een of meerdere dagdelen per week/maand evangeliseren in een winkelcentrum. Je maakt gebruikt van een verlichte en verwarmde evangelisatie bus met prikkelende en uitnodigende teksten uit de Bijbel.

3. Evangelisatiewerk in campagnes
Met een team ga je een aantal dagen of een aantal weken (inclusief overnachting) evangeliseren in Renesse (middag/avond/nacht).