Bij Jezus kom je Thuis!

Bus

Meld je aan voor Texel 2019!

texel

Wanneer?
Vrijdag 26 juli tot vrijdag 2 augustus 2019 (week 31).

Texel
De Nederlandse badplaats Texel is een populaire bestemming voor feestvakanties onder duizenden Nederlandse jongeren. We hebben op het eiland contacten met kerken en voorgangers.

Kosten
Als evangelist word deze reis volledig bekostigd door de achterban van Stichting Naar House. Alleen de reiskosten (overtocht etc.) zijn voor eigen rekening.

Samen met BeachMission
Sinds de zomer van 2018 werkt Stichting Naar House samen met Beach Mission. Beach Mission is een interkerkelijke zendingsorganisatie en organiseert evangelisatiereizen naar Europese badplaatsen waar veel jongeren op strandvakantie gaan. Zij gaan het gesprek aan over hun geloof in- en hun relatie met Jezus Christus.

Vervoer
Je komt op eigen gelegenheid naar Texel (inclusief overtocht) of je zoekt (een) andere deelnemer(s) om mee samen te reizen.

IMG-20180808-WA0007

Accomodatie.
De accommodatie ligt dichtbij De Koog. Er zijn tien slaapkamers, twee voor twee personen, drie voor vier personen en vier voor zes personen. Er zijn 3 badkamers en 2 aparte toiletten.

Verder is er een volledig ingerichte keuken met vaatwasser, oven en vloerverwarming. Ook is er een uitstekende sanitaire voorzieningen, een mooie eetzaal en een gezellige, ruime zithoek met tv, dvd-speler en stereo-installatie. Gratis Wi-Fi is beschikbaar. Rond de hoeve zijn er grasvelden om te sporten en te zonnebaden en er is een gezellige barbecue.


Ga je ook mee? Meld je aan via wilco@naarhouse.nl

1600x900-1256_nieuw_vredestein.0n8a9647-1