Bij Jezus kom je Thuis!

Stichting Naar House is een landelijke interkerkelijke evangelisatiestichting die werkzaam is bij house-evenementen, in uitgaansgebieden en winkelcentra om het evangelie van de redding door Jezus Christus te verkondigen.
Ook wil Naar House met mensen in gesprek over de gevaren van (house)muziek en de (house)muziekscene.

Bus

Campagne Texel 2018

Texel

Zoals je misschien al weet gaan wij van 3 tot en met 10 augustus een week lang evangeliseren op Texel! Hier gaan wij samen met een groep andere evangelisten de jongeren over Jezus vertellen in het uitgaansleven van Texel. Dit jaar is dit een samenwerking tussen Stichting Naar House en Beach Mission.

Bij zo’n evangelisatieweek is gebed ontzettend belangrijk. Naast ons eigen gebed willen wij jou vragen om voor de actie en de mensen daar te bidden. Hier wordt een gebedsbrief voor gemaakt. Wil je deze ontvangen? Stuur dan een mailtje naar wilco@naarhouse.nl.

Natuurlijk zijn er met zo’n evangelisatieweek aardig wat kosten gemoeid. Wil je de campagne steunen met een donatie? Dan kan dit op de rekening, gegevens: Stichting Naar House IBAN: NL50 INGB 0007232895 o.v.v.: Evangelisatiecampagne Texel.

Wij hopen dat je ons met gebed en/of een gift wilt steunen met dit werk in de evangelisatieweek op Texel.