Bij Jezus kom je Thuis!

Lees hier meer over Stichting Naar House, het geloof in Jezus en over je muziekkeuze.

Bus

Mysteryland

Mysteryland is de naam van een grote houseparty die 22 februari jl. Plaatsvond in de Jaarbeurs te Utrecht. Naar House was erbij. Hier volgen enkele ervaringen van een medewerker van de werkgroep Vriezenveen.

Het is zeven uur in de avond. Veel jonge kinderen gaan bij de Jaarbeurs naar binnen. Jonge kinderen op weg naar een feest van satan! Wij zijn verontrust, delen folders uit en probren gesprekken aan te knopen. De Here Jezus wil ook jullie Redder zijn.

“Jonge Kinderen op weg naar een feest van satan”
Diep in de nacht komt een jongeman onze bus binnen. Hij zakt voor onze ogen in elkaar. Het lijkt ernstig en we roepen een ambulance. Achteraf blijkt het gelukkig mee te vallen.

Wat later vindt er een heftige steekpartij plaats. De loeiende sirenes van zieken- en politieauto’s overstemmen de harde dreunen van de housemuziek in de hal. De politieagenten graven in een braakliggend stukje terrein. Diverse steekwapens en bussen traangas zijn het resultaat. Er vinden nog meerdere vechtpartijen plaats. De politie heeft deze nacht de handen vol.

Dan verschijnt een jonge vrouw in de bus. Ze is volkomen overstuur. “Mijn leven is totaal verwoest. Ik had nooit aan houseparty’s moeten beginnen. Satan heeft mij helemaal in zijn macht” We vertellen haar van de Here Jezus die ook voor haar is gestorven. Ze luistert aandachtig. We bidden met haar en ze vraagt om een Bijbel. Met de Bijbel onder haar arm gaat ze naar huis.

“Mijn leven is totaal verwoest”
Een jongeman, van wie het lichaam ernstig is aangetast door XTC en andere drugs, komt ook z’n verhaal vertellen. Hij komt niet meer op party’s, maar zijn vriendin zit wel binnen. Dat baart hem zorgen. “De satan heeft vrij spel daarbinnen”, vertelt hij. “Hij verwoest je”. Hij wijst op zijn eigen gebreken die daar het bewijs van zijn.

“De satan heeft vrij spel daarbinnen”
Zoals altijd blijft de bus van Naar House ongemoeid. Wij danken de Here God daarvoor. Over een paar weken is met onze werkgroep de volgende actie gepland bij een party in de Ijsselhallen in Zwolle. Spreuken 24, de versen 11 en 12, roept ons daartoe op.

Stichting Naar House,
Werkgroep Vriezenveen.